Een advocaat inhuren

oordat u een advocaat inhuurt, is het belangrijk om puntige vragen te stellen om te bepalen of de ervaring van de advocaten overeenkomt met het type geval dat u hebt. Bovendien is het belangrijk om een schriftelijke vergoedingsovereenkomst te krijgen. Er moeten verschillende tips zijn voordat ze een advocaat beslissen. Deze omvatten: zorg ervoor dat de advocaat ervaring heeft op het gebied van de wet waaraan uw betrokken is;Vraag de advocaat wat hun slagingspercentage is;En krijg een vergoedingsovereenkomst.

Doe je huiswerk voordat je een advocaat inhuurt

Het is belangrijk om uw onderzoek te doen voordat u een advocaat inhuurt, en u moet beginnen met het beoordelen van de website van Lawyers. Let op hoe de site is ingedeeld en hoe deze de inhoud presenteert. Heeft het substantie? En als u niet zeker weet waar u op een website op moet letten, zoek dan een webzoekopdracht om erachter te komen. Er kan aanvullende informatie zijn op de website van Lawyers die u niet bewust bent.

Stel puntige vragen

Stel bij het interviewen van een advocatenkantoor gerichte vragen over vergoedingen en facturering. Dit zal u helpen uw verwachtingen realistisch te houden en te peilen of de advocaat geschikt is voor uw situatie. Als uw advocaat een buitensporig tarief lijkt in rekening te brengen, wilt u misschien een nieuwere medewerker inhuren. Bovendien wilt u vragen of de advocaat een ervaringsniveau heeft dat overeenkomt met de uwe. Als u niet zeker weet, kunt u ook vragen naar het factureringsproces en uurtarieven.

Zoek een advocaat met ervaring in uw rechtsgebied

Voordat u op zoek bent naar een advocaat, overweeg dan het rechtsgebied dat u interesseert. Denk na over welke cursussen je hebt gevolgd en wat je leuk vindt. Misschien zou je graag werken met kinderen, dieren of het milieu. Denk ook aan je sterke en zwakke punten. Je bent misschien beter in het omgaan met mensen, terwijl anderen misschien beter geschikt zijn voor het omgaan met complexe zakelijke problemen. Overweeg uw persoonlijke sterke punten en voorkeuren en vind een advocaat met ervaring op dat gebied.

Krijg een schriftelijke vergoedingsovereenkomst

Wanneer u een advocaat inhuurt voor een juridische zaak, ontvangt u een schriftelijke vergoedingsovereenkomst, ook bekend als een vertegenwoordiging of vasthoudenaarovereenkomst. De kostenovereenkomst legt de kosten uit die de advocaat u in rekening zal brengen en schetst eventuele kosten met betrekking tot de zaak. U moet ook leren hoe de advocaat u zal factureren, welke kosten zij de rechtbank in rekening brengen en de voorwaarden van de overeenkomst. Dit helpt ervoor te zorgen dat u uiteindelijk niet meer betaalt dan u verwacht te betalen, indien van toepassing.

Communiceer met uw advocaat

Bij het inhuren van een advocaat is communicatie cruciaal. Ongeacht het probleem dat bij de hand is, moet u weten hoe u met uw advocaat moet communiceren. Ongeacht het probleem dat bij de hand ligt, moet u weten dat uw advocaten de voorkeur hebben voor communicatiestijl. Sommige advocaten geven bijvoorbeeld de voorkeur aan e -mail en sms’jes, terwijl anderen misschien liever persoonlijk ontmoeten. Vraag uw advocaat indien mogelijk naar zijn of haar voorkeurstijd van de dag en hoe hij of zij reageert op e -mail.

Scroll naar boven