Verschillende universiteiten

Dit artikel zal betrekking hebben op de McIntire School of Commerce aan de Universiteit van Virginia, de Ross School of Business aan de Universiteit van Illinois en het Carroll College of Business aan de U. van Tennessee. Het behandelt ook de Carroll School of Management aan de Universiteit van Tennessee in Knoxville. Het biedt een algemeen overzicht van het curriculum op elk van deze vier scholen. Ga voor meer informatie over elk van de vier scholen naar hun websites.

Universiteit van Virginia McIntire School of Commerce

De McIntire School of Business aan de Universiteit van Virginia is toegewijd aan het ontwikkelen van leiders die visionair en medelevend zijn. Studenten worden geleerd hoe ze de wereldwijde bedrijven kunnen beheren met integriteit en doel, en ze ontwikkelen interculturele vloeiendheid en cross-functionele samenwerkingsvaardigheden. Hoewel de primaire concentratie in het bedrijfsleven is, kunnen studenten er ook voor kiezen om zich te specialiseren in financiƫn, management of e-commerce. Het McIntire MBA -programma is uitgeroepen tot een van de beste afgestudeerde business schools van Poets & Quants en is gerangschikt door de econoom in de Top Masters in Business.

Universiteit van Illinois Ross School of Business

De Ross School of Business aan de Universiteit van Illinois is een topschool. Undergraduate -programma’s aan de Ross School of Business worden sterk gerangschikt door Bloomberg Businessweek en US News. Afgestudeerde programma’s omvatten maatschappelijk verantwoord ondernemen en ondernemerschap. Er zijn verschillende MBA-opleidingen, waaronder een dual-graad-programma in duurzaamheid en volksgezondheid. De Ross School of Business biedt ook executive onderwijsprogramma’s voor werkende professionals.

Universiteit van Tennessee in Knoxville

De Universiteit van Tennessee bij Knoxville biedt verschillende boekhoudprogramma -opties. Studenten kunnen het Master of Accountancy -programma voltooien via het Haslam College of Business. Dit programma vereist 30 credits om te voltooien en bestaat uit vier vereiste kerncursussen en zes speciale gebieden. Ga naar de Graduate Catalog voor meer informatie over het Master of Accountancy -programma. Hieronder staan enkele voordelen van dit programma. Studenten kunnen in slechts 10 maanden een Master of Accountancy -graad behalen.

Universiteit van Virginias Carroll School of Management

De Carroll School of Management biedt MBA- en MS -opleidingen in boekhouding. De school heeft een acceptatiegraad van ongeveer 25 procent. Het vereist ook dat aanvragers een GMAT -score van 637 of hoger hebben, en een GPA van ten minste 3,23.Internationale aanvragers kunnen zich aanmelden via het UCAS -portaal. De Carroll School of Management accepteert ook aanvragen via het Application Portal van de scholen. Als u een Amerikaans staatsburger of permanent ingezetene bent, kunt u toelating aanvragen tot het afgestudeerde programma op de school.

Universiteit van Texas Fisher School of Accounting

De Fisher School of Accountancy aan de Universiteit van Texas in Austin biedt studenten een rijke omgeving voor de studie van boekhouding. De focus ligt op groei en ontwikkeling op het gebied van boekhouding. De faculteit zijn hooggekwalificeerde personen met Ph.D.S van prestigieuze universiteiten. Ze zijn actief in onderzoek en onderwijs, dienen als editors en scheidsrechters van toonaangevende boekhoudkundige tijdschriften en dragen bij aan professionele en overheidsorganisaties. Afgestudeerden van de Fisher School zijn succesvolle zakelijke en academische leiders geworden en zijn gulle donoren van de school.

Scroll naar boven